Uw gegevens synchroniseren met een nieuwe telefoon
Heb je een nieuwe telefoon? Geen zorgen! Je gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en kunnen eenvoudig worden gesynchroniseerd met je nieuwe apparaat. Zo krijg je al je gegevens terug in slechts een paar eenvoudige stappen:
Stap 1: Meld u aan bij uw account
- Open de app op je nieuwe telefoon
- Tik op "Aanmelden"
Stap 2: Gebruik uw originele inlogmethode
- Als u zich met een e-mailadres heeft aangemeld: Voer hetzelfde e-mailadres in dat u gebruikte toen u uw account voor het eerst aanmaakte
- Als u 'Aanmelden met Apple' hebt gebruikt: Kies die optie opnieuw (Apple maakt een uniek e-mailadres aan voor uw account, zodat u zeker weet dat u toegang hebt tot de juiste gegevens)
Stap 3: Ziet u uw gegevens nog steeds niet?
Als uw gegevens niet worden weergegeven nadat u bent ingelogd:
- Tik op "Mijn account"
- Scroll naar de onderkant van het scherm
- Vink het vakje 'Alle gegevens opnieuw synchroniseren' aan
- Tik op de knop 'Synchroniseren'
Dat is alles! Uw gegevens, compleet met alle voortgang, activiteiten en mijlpalen, zouden nu hersteld moeten zijn op uw nieuwe apparaat.